Well, jeg har godt nok aldrig være vild med Sandra Bullock, og er det stadig ikke, selv efter denne her virkeligt gode film, Gravity. Det er i mine øjne instruktøren Alfonso Cuarón og så selvfølgelig George Clooney, som er den eneste anden skuespiller i filmen, som gør at den fortættede og klaustrofobiske historie alligevel holder max. De fantastiske scenerier, musikken og noget af den bedste brug af 3D til dato, gør selvfølgeligt sit til at bevare den dystre og intense stemning. At filmen så også er lavet til Dolby Atmos, som Imperial har fået installeret for en måneds tid siden, hjælper bestemt også på sagen.

Det er svært at fortælle noget om historien, uden at afsløre for meget. For en gangs skyld afslører traileren heller ikke for meget. Så vidt jeg umiddelbart kan se, inderholder den kun klip fra den 16 minutter lange åbningsscene. Jeg kan afsløre så meget som at et hold på fem astronauter er oppe med rumfærgen for at lave noget vedligeholdelse på Hubble-teleskopet. Noget går galt, som så ‘kaskaderer’ (hvorfor kan man ikke sige det?) til en ren katastrofe…

Nu er jeg ganske vist ikke Rocket Scientist , men filmen virker temmelig over-the-top overdrevet, men alligevel finder men sig gang på gang siddende på kanten af stolesædet, når det går allervildest til. Den holder – og den gode Cuarón har gjort det igen, som han gjorde det med “Children of Men”. Hvis bare de have valgt en anden skuespiller til Bullock’s rolle i Gravity, så havde vi været tæt på perfektion – nu bliver det ‘kun’ til fem stjerner (ud af seks)!

subscribesubscribesubscribesubscribesubscribenon-check

Pin It on Pinterest