Suk Liam, det kan du gøre bedre! Ikke at hverken Liam Neeson eller Julianne Moore spiller totalt elendingt, men de virker nu godt nok temmeligt uinspirerede. De har nu heller ikke så meget at gøre godt med, for historien er ikke specielt godt skruet sammen, og man føler at man har en idé om hvordan historien vil forløbe, efter man har set de første 15 minutter. Vi har set det hele før, og vi bliver ikke bare det mindste overraskede undervejs.

Bill Marks (Liam) er en air-marshall med problemer (alkohol, ægteskab etc.) som skal flyve fra USA til UK, som almindelig passager. Her møder han den lidt specielle Jen Summers (Moore), som han kommer til at sidde ved siden af på første klasse. Kort efter starten modtager Marks en SMS, som siger at han skal sørge for at USD 150 mio skal overføres til et givet kontonummer, ellers vil den første passager dø om 20 minutter… Under dette pres må Marks, som ingen rigtigt tror på, finde afpresseren og blive dagens helt 🙂

Minder lidt for meget om en “made for TV”-movie. Scorer mega-højt på ‘urealistisk’-barometeret! Lidt for meget sødsuppe-amerikaneri og klichésuppedas. Har absolut sine momenter, men er alligevel alt for meget et metervareprodukt. Og slutningen er decideret kvalmende.

Nuvel, jeg er i det gavmilde hjørne, og giver alligevel filmen tre ud af seks mulige stjerner. Nok mest fordi at jeg nu alligevel mener at Moore og Neeson er nogle ret OK skuespillere!

UPDATE: Man sidder altså godt i den (relativt) nye Atlas Bio i Rødovre Centrum, sal 5 – med VIP treatment. Vel ikke helt de DKK 169 pr. snude værd, men alligevel ganske rart sidde i superbrede elektriske lænestole med ultrabrede armlæn, at få serveret en drik (vin, øl, vand) og slik (en dåse Islandske Johan Bülow A-kopier – Islændingene kan faktisk også godt det der lakrids/chokolade-noget) samt at være garanteret en popcornfri filmnydelse 🙂

subscribesubscribesubscribenon-checknon-checknon-check

Pin It on Pinterest