Borat Subsequent Moviefilm

af | 2020-10-27 | Film

Penis, I brought girl for you!

Borat Subsequent Moviefilm har verdens længste undertitel: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. Filmen røg direkte på Amazon Prime Video. Måske ikke verdens største ulykke, men film skal nu engang helst ses i biografen … første gang, mindst! Derfor så jeg den fra lænestolen, få dage efter den landede på Prime Video. Det kan du også gøre, ganske gratis endda, med de syv dages prøveperiode denne streamingtjeneste tilbyder i øjeblikket.

Borat Subsequent Moviefilm fortsætter hvor Borat sluttede. Altså efter at have gjort sig mindre heldigt bemærket i hjemlandet, har han siddet i gulag i de seneste 14 år. Nu har Kazakstan brug for hans evner igen. Derfor sendes han, ad en meget lang omvej, som bl.a. fører ham forbi Wuhan og flere andre hot-spots, til USA igen, for at undersøge fænomenet MacDonald Trump. Kazakstans meste berømte figur, en chimpanse, sendes også til USA i en kasse. Det viser sig at Borats 15-årige datter er rejst med i kassen som blind passager … og undervejs er hun blevet så sulten at hun har spist aben. Datterens højeste ønske er at blive gift med en gammel rig mand og bo i et bur, ligesom Melania. Naturligvis går intet som forventet eller ønsket …

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan

BORAT SUBSEQUENT MOVIEFILM – CORONAMYSTERIET ER LØST …

Endnu en gang er filmen lavet i dokumentaristisk stil. Og det er ret godt sløret i hvor stor et omfang at “ofrene” er med på “spøgen”. Men flere af scenerne skulle, i følge IMDb, være optaget uden diverse hill-billies anede uråd. Dog skulle politiet også have været tilkaldt 72 gange under optagelsene 🙂 Der er selvfølgelig i visse scener, ikke mindst i scenen med Rudy Giuliani brugt flere skjulte kameravinkler etc. for at få det til at se ud af mere. Den prank med Giuliani, som naturligvis har gjort Agent Orange mega-mopset, er alt for sjov, og Dumps Twitterudfald mod Sacha, er den bedste reklame som Sachas film kunne få. Så filmen er allerede en succes 🙂

Der bliver også gjort tykt grin med MAGA-bevægelsen, QAnon, Flat Earthers, AntiVaxers, 5G-fjolser, Chemtrail-believers og andre konspirationsteoretikere som ikke magter at læse en lydbog, før de bræger om med deres vrøvl!  Her en uges tid før den nye POTUS skal vælges, prøver Sacha Baron Cohen at lave lidt rav i den … de lykkes ret godt 😉

CAST & CREW

Sacha Baron Cohen er hovedrolleindehaver, men i modsætning til prequel’en får han i toeren ganske fint modspil af Maria Bakalova, der spiller hans datter Tutar. At Sacha mester andet end bare at spille fjollede roller som Bruno, Borat og Ali G, viste han som Pirelli i Sweeney Tood: The Demon Barber of Fleet Street og som Time i Alice Through the Looking Glass. Maria Bakalova kender jeg ikke rigtigt, men hun er fra Bulgarien, og er helst sikkert ikke uden evner inden fo komisk-syrede roller 🙂

Jason Woliner, som jeg sandt og sige intet kender til, har instrueret herlighederne. Det er dog, ikke overraskende, Sacha selv, der har skrevet det meste af filmen. Det var Larry Charles der instruerede etteren, ham kender jeg heller ikke, men han ramte den lige i ræven der 2006, må man sige 🙂

BILLEDE & LYD

Filmen er lavet i bedste Kazakstanske stil … som Sacha Baron Cohen ser den. Altså filmen virker noget noget slidt, både selve filmstrimlen men også landet Kazakstan. I det hele taget er hele filmen påfaldende mørk, om det er bevidst, det er det vel, men det virker som om den lige har fået en tand for meget med det mørke filter. Efter tyve minutter har ens øjne (mine i hvert tilfælde) tunet sig ind på mørket, så større er problemet ikke. 

KONKLUSION – BORAT SUBSEQUENT MOVIEFILM

Borat Subsequent Moviefilm når ikke rigtigt den 14 år gamle etters højder, men filmen kommer alligevel lige akkurat op på fire finurlige stjerner. Så du etteren, skal du helt sikkert også se denne! Filmen kan se på Amazon Prime Video lige nu.

star_greystar_grey

Læs mere om Borat Subsequent MoviefilmIMDb.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest