Ternet Ninja 2

af | 2021-08-17 | Film

PIKKE-KÆLLINGE-MØNSTER!

Hvor jeg var noget med 10 uger om at få slæbt mig ind i MovieHouse til Ternet Ninja, lykkedes det mig at være klar til forpremieren på Ternet Ninja 2, en uge før premieren, komplet med interview med Anders Matthesen og Thailandsk øl. Og vi ved jo alle at jeg er en ægte ølconnaisseur … eller noget 😉 Interviewet var da meget sjovt, men lidt for langt, med en varighed på en lille halv time.

Anders Matthesen er klart den sjoveste stand-upper vi har DK … og det siger jeg, som så synes at 95% af stand-uppere, generelt, er pænt kedelige. Anyways, havde man, som jeg, været til forpremiere på Marco Effekten, hvor Anders også gav et interview i anledning af hans rolle i den film, var der ingen grund til at se dette interview, for det var i det store hele det samme der blev sagt! Men man mærker helt klart på Anders at han er perfektionist, og dermed mærker man også klart hans personlighed, komplet med det høje stressniveau, hvilket gør ham meget autentisk.

Da Philip Eberfrø, som jo har siddet fængslet i Thailand, siden slutningen af etteren, har fundet fundet en grusom måde at undgå at rådne op i et Thailandsk fængsel, er den Ternede Ninja tvunget til at opsøge Aske igen, for at bede om hjælp … denne gang i form af et halvdødt pindsvin!

Aske, som stadig er ulykkeligt forelsket i Jessica og stadig kæmper med at lære sig nogle ninjaskills, får sin mor til at sy en ny ninjadragt, desværre i et pikke-kællinge-mønster, og får, også med sin mors hjælp, udmanøvreret sin bror, og får hele familen med på en rejse til Thailand, for at få stoppet Eberfrø … igen.

Ternet Ninja 2

DEN SVÆRE TOER

Som nævnt, fortsætter Ternet Ninja 2, hvor Ternet Ninja slap, hvilket naturligvis giver en følelse af kontinuitet, men samtidig giver det også en fornemmelse af at det, i det store hele er den samme film man ser. Altså karaktererne har ikke rigtigt undergået nogen udvikling, hvilket gør filmen en anelse ligegyldig. Handlingen som sådan … der er ikke rigtigt noget nyt under solen. Der er heller ikke rigtigt nogen tilføjelser til persongalleriet, som måske kunne have spicet filmen lidt op.

En af de interessante ting som Anders bemærkede i interviewet, var forskellen på Sverige og Norge. I Norge har godt 100.000 personer set etteren, og “alle” kender filmen,  mens den i Sverige kun har været vist en gang! Det siger jo alligevel en del om svensken, synes jeg. Hvad det siger … må du selv regne ud 🙂

CAST & CREW

Igen har Anders Matthesen lagt stemmer til samtlige karakterer i filmen, lige med undtagelse af Aske, der har fået ny stemme i form af Louis Næss-Schmidt, da Alfred Bjerre Larsen var blevet for gammel og så Askes store kærlighed, Jessica, som Emma Sehested Høeg stadig står for. Alle stemmer sidder lige i skabet uden nogen slinger i valsen, hvilket, synes jeg, er pænt imponerende. Der er også Anden der synger samtlige sange i filmen, hvilket han gør på sin sædvanlige potente og direkte måde.

Udover at spille langt de fleste roller og synger alle sange, har Anders Matthesen, ligesom det også gjorde sig gældende for Terkel i Knibe, skrevet bogen og instrueret filmen.

BILLEDE & LYD

Mange scener i filmen er er lavet på en meget filmisk måde … altså filmisk som noget Nolan eller Iñárritu kunne have lavet i en ej-animeret film. Det er rigtigt lækkert, og til tider også beskridt, på den absolut superfede måde. Jeg synes dog stadig at karakteranimationerne er lidt for “gummiagtige”.

I forhold til lyden har MovieHouse uppet deres lydsystem betragteligt. De er nu også Dolby Atmos-certificerede, og det kan mærkes og høres. Tak til MovieHouse for at have løst dette irritationsmoment, thi nu kan jeg, sandsynligvis, godt gå i Hellerups eneste biograf, for at se film som kræver et højt lydtryk … i hvert tilfælde når vi snakker sal 1 🙂

KONKLUSION – TERNET NINJA

Ternet Ninja solgte en lille million billetter. Helt så mange billetter får Ternet Ninja 2 ikke solgt. Ikke fordi det er en dårlig film, det er blot lidt for meget mere fra den præcis samme skuffe. Ternet Ninja 2 har premiere 19. august 2021 og får fire fornuftige stjerner med på vejen.

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_greystar_grey

Læs mere om Ternet NinjaIMDb.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest